Megvan a GEFCO új belső ellenőrzési igazgatója

Az ipari logisztika globális szereplője, az európai autóipari logisztika piacvezetője, a GEFCO Csoport Sabine Spielreint (képünkön) nevezik ki a Csoport belső ellenőrzési igazgatójává, aki közvetlenül Luc Nadalnak, az igazgatótanács elnökének tartozik majd beszámolási kötelezettséggel.

Spielrein, aki előzőleg a Dalkiánál töltötte be a belső ellenőrzési és kontrolling igazgatói pozíciót, a könyvvizsgálói szakértelmét, az ipar különféle ágazataiban szerzett tapasztalatát, valamint a nemzetközi vállalkozói környezet ismeretét hozza magával új munkáltatójához.

“Nagy örömmel tölt el, hogy Sabine csatlakozik a csapatunkhoz” — nyilatkozta Luc Nadal, akinek meggyőződése, hogy az új vezető tapasztalatai és képességei révén jelentős mértékben hozzá fog járulni folyamatos fejlesztésre és bővítésre irányuló üzletpolitikájukhoz.

“Örülök, hogy fejlődésének egy kulcsfontosságú pillanatában csatlakozhatok a GEFCO-hoz. A vállalatcsoport 4PL újítások bevezetésére, komplex ellátási láncok irányítására való képessége, valamint működési kiválósága és nemzetközi hálózata mind-mind olyan elismert értékek, amelyek kívánatos üzleti partnerré teszik az ipari szereplők szemében, olyan vállalkozássá, amely minden esetben eleget tesz az ő egyedi igényeiknek. Szeretném, ha tevőlegesen járulhatnék hozzá a Csoport szakadatlan növekedéséhez” – jelentette ki a frissen kinevezett belső ellenőrzési igazgató.

Spielrein a Bristol-Myers Squibb France könyvvizsgálójaként kezdte pályafutását 1994-ben, majd két évet a KPMG-nél töltött tanácsadóként. 1997-ben belső ellenőrzési igazgatónak vették fel a Plastic Omniumhoz, ahol később különféle tisztségeket töltött be pénzügyi területen, és a Solvay-vel közös vállalkozás, az Inergy létrehozásában is részt vett. 2002-ben állt a Dalkia szolgálatába. Itt a pénzügyek, könyvvizsgálat, valamint a fúziók és felvásárlások területén kapott sokrétű feladatokat Franciaországban és Nagy-Britanniában egyaránt.

Related posts

Leave a Comment