Logisztikai csarnokot és éttermet adott át a Transintertop Környén

A nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. környei telephelyén másfél milliárd forintos beruházással új logisztikai csarnokot, egy éttermet és egy benzinkutat adott át – közölte a társaság értékesítési vezetője.

Hafner Tamás elmondta: az új, ötezer négyzetméteres magasraktár tízezer raklapnyi árut képes befogadni, ezzel összesen 15 ezer négyzetméterre nőtt a cég raktárainak területe. A társaság a meglévő, hatvanezer literes üzemanyag-tároló kapacitását egy új 120 ezer literes töltőállomással bővítette, melyet a saját járműveken kívül később szerződött partnerek is igénybe vehetnek.

Mivel a környéken nem volt megfelelő étkezési lehetőség, a Transintertop egy étkezdét létesített, melyet a vállalkozás alkalmazottai mellett bárki igénybe vehet. Az étterem – kamionsofőrökre szabott – különlegessége, hogy kérésre hidegsokkolásos eljárásnak vetik alá a kiadott ételt, így az három-négy napig frissként fogyasztható.

A Transintertop Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás, dolgozóinak létszáma meghaladja a háromszázat, közülük 180 kamionsofőr. A vállalat telephelye az oroszlányi, a tatai és a tatabányai ipari parkoktól egyenlő távolságban található, 155 vontatóval és 180 pótkocsival dolgoznak. A társaság 2015-ben 6,6 milliárd, 2016-ban pedig hétmilliárd forintos árbevételt ért el, ezzel a magyar árufuvarozási piac kilencedik legnagyobb árbevételű cége volt – ismertette az értékesítési igazgató.

Related posts

Leave a Comment