EMEA alváz szegmens: a Goodyear lett az év beszállítója

A Goodyear lett az év beszállítója a Fiat Chrysler Automobiles EMEA alváz szegmensénél

Az olasz-amerikai autógyártó a 2017. december 7-én adta át „Az év alvázbeszállítója” díjat a Goodyearnek a torinói Lingotto épület Gianni Agnelli konferenciateremében megrendezett éves beszállítói konferencia keretében.

„A Goodyear üzleti kapcsolatunk számos területén tett tanúbizonyságot ügyfélközpontú hozzáállásáról. Erős elköteleződést mutattak az FCA igényei iránt, rugalmas, átlátható működéssel, szűkös határidők esetében is. Köszönjük, Goodyear” – nyilatkozta Nick Harley.

A Goodyear EMEA régió OE (Original Equipment) ügyfeleiért felelős ügyvezető igazgatója hozzátette: „Örömünkre szolgál, hogy mi nyertük el ezt a fontos díjat. Az FCA most választott először egy abroncsgyártót a teljes alváz szektor legjobb beszállítójának. Ez hatalmas siker, melyet a Goodyear projektcsapat nagyfokú elköteleződésének köszönhetünk. Minden nap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk az FCA részére, melyeket speciális igényeik kielégítésére fejlesztettünk ki.”

A díjat Alfredo Altavilla, EMEA ügyvezető igazgató és a csoport igazgatótanácsának tagja, Monica Genovese, EMEA csoportszintű beszerzési vezető és Edoardo Calarco, EMEA alváz- és motorrendszerek beszerzéséért felelős részlegvezető adták át Harley-nak.

Related posts

Leave a Comment