GEFCO — TALAN összefogás

A GEFCO és a TALAN transzformációs tanácsadó társaság megállapodtak egy közös vállalat létrehozásában, az autóipari piaci megoldások fejlesztése és értékesítése céljából.

A GEFCO és a TALAN megállapodást írt alá azzal a céllal, hogy a digitális és hagyományos technológiákat ötvözve nyújtsanak megoldásokat az autóipari szegmens részére. A megállapodás egy olyan közös vállalat létrehozását is magába foglalja, amely lehetővé teszi a két fél szakértelmének összevonását. Ez a megállapodás a két vállalat által évek óta épített bizalmi kapcsolatának eredménye. A GEFCO b2b piac ismeretével és nemzetközi kapcsolataival, míg a TALAN az új információs technológiákkal, az Internet of Things, a mesterséges intelligencia, a blockchain és az agilis módszerek terén szerzett tapasztalataival járul hozzá az együttműködéshez.

„A TALAN-nal indított közös kezdeményezésünk határozott előrelépést tesz lehetővé az autóipari logisztika piacán, amelyet a digitális technológiák széles körű bevezetése alaposan megbolygatott. A két, egymást kiegészítő képességekkel rendelkező partner együttműködése összhangban van az innovációra és fejlesztésre épülő stratégiánkkal, amely jövőbeli növekedésünk záloga” — nyilatkozta Luc Nadal, a GEFCO Igazgatótanácsának elnöke.

A GEFCO célja az innovációs törekvések vállalaton belüli és kívüli népszerűsítése és ösztönzéssel, a logisztikai ágazatok átalakításának érdekében. A vállalat elkötelezett a megosztott innováció iránt, amelyet többek közt a közelmúltban bejelentett, Techstarts-GEFCO megállapodás is bizonyít.

„Ez az új közös vállalkozás a GEFCO-val egy új fejezeteket nyitott a már régóta fennálló együttműködésünk terén. Egy ilyen, határozott fellépést igénylő időszakban partnereinkkel együttműködve, valamint technológiai szaktudásunkat felajánlva építünk új üzleti modelleket, a kollektív intelligencia szellemében” — mondta Mehdi Houas, a TALAN elnöke.

Ez a projekt kezdetektől fogva támogatja a TALAN Group által követett innovációs politikát, amelyet a nagy szolgáltatók és vállalatok innovatív megoldásainak támogatása is megerősített. Mivel a kollektív intelligencia a TALAN DNS-ének a része, a vállalat támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek nőket és férfiakat egyaránt arra ösztönöznek, hogy közösen dolgozzanak a mai technológiák kiaknázásán és a holnap világának felépítésén. A TALAN számára a jövő egy játékteret jelent.

Related posts

Leave a Comment