A GEFCO minden munkavállalót találékonyságra, és innovatív ötletek megvalósítására ösztönözne

A GEFCO, a komplex ipari ellátási lánccal kapcsolatos szolgáltatások globális szereplője, az autóipari logisztika vezető európai vállalata ma bejelentette új Innovation Factory azaz ÖtletGyár elnevezésű innovációs stratégiáját. Az új stratégia mérföldkövet jelent a vállalat életében. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a GEFCO csapatain belül támogassa az új ötletek megvalósítását és a kreativitás kibontakozását.

Az új intézkedéssel a GEFCO minden munkavállalót találékonyságra, és innovatív ötletek megvalósítására szeretne ösztönözni. Az ÖtletGyár keretein belül megvalósuló fejlesztések később az üzleti bővülést is elősegíthetik. A vállalat célja, hogy ezen belső inkubátorszervezet létrehozásával felkarolja a kreatív, új és ígéretes ötleteket.

Az ÖtletGyár egész éven át várja az innovatív gondolatokat és projekteket a csapatoktól. A kezdeményezéshez a GEFCO bármely üzleti tevékenységével kapcsolatos újítással lehet csatlakozni, de a projektnek igazodnia kell a GEFCO innovációs irányaihoz, azaz konkrét vevői igényt kell kielégítenie, és alkalmasnak kell lennie arra, hogy a vállalat minden szegmensében bevezethessék.

A fenti követelményeknek megfelelő legjobb ötletek közül egy belső szakértőkből álló bizottság választja majd ki a megvalósításra szánt kezdeményezéseket. A kiválasztott öleteket előterjesztő csapatok meghívást kapnak az ÖtletGyárba, ahol az adott projekt sikeres megvalósításához igénybe vehetik a vállalat erőforrásait és a belső szaktudást. A koncepció belső „próbáját” követően az innovátor csapat tagjainak fizetett alkotói szabadság jár, hogy maximálisan a tervek kidolgozására tudjanak koncentrálni.

„Nagy örömmel jelentjük be a GEFCO ÖtletGyár megnyitását, melynek célja, hogy munkavállalóink körében előremozdítsuk a kreativitást és az innovációt” – mondta Luc Nadal, a GEFCO igazgatótanácsának elnöke. „A GEFCO célja, hogy intelligens és rugalmas megoldásokat biztosítson ügyfeleinek az ellátási lánc minden területén., Meggyőződésem, hogy az ÖtletGyár hozzájárul a korlátok lebontásához és a gyorsabb növekedéshez.”

Related posts

Leave a Comment