GUNN-nal erősített a GEFCO

A GEFCO Csoport Anthony Gunnt nevezi ki a GEFCO szállítmányozási részlege vezetőjének. Gunnt a Végrehajtó Bizottság tagjának is kinevezték.

A logisztikai ágazatban eltöltött több mint 25 év alatt Gunn jelentős hatású projekteket hajtott végre a szektor európai, egyesült államokbeli és ázsiai szegmensében. E projektek skálája az e-kereskedelmi áruvisszavételi központok létesítésétől és működtetésétől az USA-beli élettudományi laboratóriumok pótalkatrészekkel való ellátásán át az ázsiai kiskereskedő-ellátásig terjedt.

Gunn küldetése a GEFCO-nál abban áll, hogy megerősítse a szállítmányozási tevékenység profitnövekedését, egyúttal előmozdítsa a GEFCO globális szereplői pozícióját az ipari logisztika piacán.

„Örülök, hogy a GEFCO-hoz, az autóipari és ipari logisztika egyik vezető vállalatához csatlakozom, amely különös szakértelemmel rendelkezik a globális szereplőkkel kötött hosszú távú együttműködések kiépítése terén” – mondta Gunn, a szállítmányozási részleg új ügyvezető alelnöke. „Rengeteg szinergikus lehetőséget látok a GEFCO-n belül, amelyből profitálhatnának az ügyfeleink, ilyen például stratégiai folyosók fejlesztése és a digitalizáció előmozdítása. Teamjeink elkötelezetten törekszenek arra, hogy az ügyfelek ellátási láncait jobbá tegyék, valamint támogassák a növekedésüket és versenyképességüket.”

Gunn ezt megelőzően az XPO Logistics (korábbi nevén Menlo) európai ügyvezető igazgatója volt. A Menlóhoz 2000-ben csatlakozott, ahol az évek alatt különböző vezetői posztokon volt alkalma dolgozni. A Menlónál (majd az XPO Logisticsnél) eltöltött 16 éve során Gunn szakértők egész csapatát gyűjtötte össze a cégénél, amivel megduplázta a vállalat régiós forgalmát és nyereségét.

Gunn pályafutását a védelmi iparban kezdte, a beszerzés és ellátás területén folytatta, majd a félvezető-ágazat felé lépett tovább, ahol egy, az Egyesült Államokban és Európában piacvezető amerikai gyártó ellátási láncát vezette. Gunn az edinburgh-i Napier Egyetemen szerzett MBA-fokozatot.

Related posts

Leave a Comment