Nemzetközi Jármű- és Autóipari Konferencia a Miskolci Egyetemen

2018. május 23-25 között rendezik a Miskolci Egyetem a 2. Nemzetközi Jármű- és Autóipari Konferenciát, VAE2018. Hívunk és várunk kiállítókat a rendezvényre. A konferencia célja, hogy összefogja mind az egyetemi, mind az ipari területek szakértőit. Pályaorientációs napot szervezünk a borsod megyei középiskolásoknak a NOHAC és a BOKIK részvételével május 24-én.

A konferencia témái:

Hagyományos erőátvitel és emissziók, Alternatív hajtások, Jármű dinamika, Anyagok és gyártás, Járműelektronika, Autonóm járművek, Zaj és rezgés, Aktív és passzív biztonság, Fenntarthatóság, Oktatás, A járműszerkezetek és a felületek tervezése, Optimálás, Hegesztés.
A konferencia nyelve az angol.

Kiállítás, szponzorálás

Azok a vállalatok, vállalkozások, akik szeretnék bemutatni tevékenységüket a konferencia kapcsán, standot kérhetnek.
Bronz, ezüst és arany szponzorok számára kínálunk csomagot. Bronz támogató: 6 m²-es állvánnyal, asztallal, székekkel, villanyárammal, 1 fő részvételével a konferencián, (250 eHUF). Ezüst támogató: Az ezüst számára: 9 m²-es állvánnyal, asztallal, székekkel, villanyárammal, 1 fő részvételével a konferencián, (350 eHUF). Arany támogató: Arany: 12 m²-es állvánnyal, asztallal, székekkel, elektromos árammal, 2 fő részvételével a konferencián, (500 eHUF).

Normál stand igénylés, ár: 8000.- Ft / m²+ áfa
Frízfelirat egyszínűben, ár: 5500.- Ft / db + áfa
Frízfelirat mellé embléma, ár: 5500.- Ft / db + áfa

A konferencia honlapján a szponzorok feltüntetésre kerülnek. Oldtimer autó- és motorkerékpár-bemutató lesz a konferencia ideje alatt, ahol remélhetőleg egy Ford T modell is látható lesz. Továbbá a miskolci autószalonok kiállítanak az új modellekből.

A konferencia honlapja:
http://vae2018.uni-miskolc.hu
E-mail: vae2018@uni-miskolc.hu