Ormosy az AutoWallis élén

Ormosy Gábort (képünkön) nevezte ki vezérigazgatójának az AutoWallis Nyrt. – közölte a társaság. Az előző vezérigazgató, Prutkay Zoltán február végén távozott posztjáról.

A közlemény szerint Ormosy 2004-től a Wallis Autó Holding pénzügyi igazgatójaként, majd vezérigazgatójaként dolgozott, ezt követően pedig a Wallis Csoport pénzügyi igazgatói feladatait látta el. 2006-tól a Magyar Fejlesztési Bank leányvállalataként megalapított, a kkv-k uniós támogatásainak adminisztrálásáért felelős MAG Zrt. vezérigazgatója volt, majd egyebek mellett az MKB Banknál és a Veolia csoportnál töltött be vezető pozíciókat.

Az autóipari befektetésekre fókuszáló AutoWallis részvényeit a BÉT standard kategóriájában jegyzik. A csoport négy tagvállalata Magyarországon, valamint a közép és délkelet-európai régióban gépjármű- és alkatrész kis- és nagykereskedelemmel, szerviz szolgáltatásokkal, rövid- és hosszú távú gépjármű-kölcsönzéssel foglalkozik. A csoport tagja a Wallis Automotive Europe, a Wallis Motor Pest, a Wallis Motor Duna és a Wallis Autókölcsönző.

Related posts

Leave a Comment