Újabb irodaházat értékesített a Corvin-negyedben a Futureal-csoport

Az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap megvásárolta a Corvin Technology Park irodaházat a Futureal-csoporttól.

A tulajdonosváltással közel százezer négyzetméter irodaterületre bővül az OTP Ingatlan Befektetetési Alapkezelő által kezelt ingatlanok portfóliója a Corvin Sétányon. A közlemény szerint az első ütemet érintő tranzakció lezárult, az irodaház második ütemének értékesítéséről pedig adás-vételi szerződést írtak alá. Az eladott első ütem 14 300 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkezik.

A park második ütemének átadása az idén novemberben várható, ezt követően kerül a teljes, 27 300 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező irodaház az OTP Prime Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába.

A közlemény idézte Tóth Nándort, az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatóját, aki jelezte: a Corvin-negyed dinamikusan fejlődő városrész Budapest belvárosa közelében, ezért fordít a társaság kiemelt figyelmet a területre. Az OTP Ingatlanbefektetési Alap 2018 novemberében vásárolta meg szintén a Futureal-csoporttól a sétány már korábban felépült irodaházait, a Corvin One, a Corvin Towers és a Corvin Corner épületet – emlékeztetnek a közleményben.

A Futureal a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportja, Európa 10 legnagyobb ingatlanfejlesztője között tartják számon. A Futureal-csoport alapítása óta több mint 100, összesen több mint kétmillió négyzetméter bruttó alapterületű ingatlanfejlesztési projektet valósított meg hárommilliárd euró értékben.

Related posts

Leave a Comment